Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Με συνταγή... Σάντος θωρακίζει την άμυνα του ΠΑΟΚ ο Δερμιτζάκης


Μια παρεξήγηση που παραλίγο να εξελιχθεί σε casus belli μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της (απερχόμενης) Δημοτικής Αρχής Θεσσαλονίκης εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι όταν κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι στα γραφεία του συλλόγου έφτασε μήνυση υπογεγραμμένη από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για αντικανονική χρήση διαφημιστικών πινακίδων έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

Η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης είχε δώσει εντολή εδώ και καιρό (από τον περασμένο Μάιο) στον Δήμο Θεσσαλονίκης να κατεβάσει όλες τις διαφημιστικές πινακίδες που εμπόδιζαν την ορατότητα των οδηγών στους δρόμους της πόλης. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης είχε στείλει και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειδοποίηση για τρία διαφημιστικά μπάνερ έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Αρχικά η ΠΑΕ δεν τα κατέβασε. Τότε με εντολή του εισαγγελέα κινήθηκε η νόμιμη διαδικασία της μηνυτήριας αναφοράς. Ωστόσο στη συνέχεια οι διαφημιστικές πινακίδες κατέβηκαν αλλά στο μεταξύ η μηνυτήρια αναφορά έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ, χωρίς πάντως να έχει καμία ισχύ πλέον.

Στα αγωνιστικά του Δικεφάλου του Βορρά ο τεχνικός της ομάδας κ. Παύλος Δερμιτζάκης προσπαθεί να βρει τρόπους για να θωρακίσει την άμυνα επιστρέφοντας στη συνταγή του προκατόχου του κ. Φερνάντο Σάντος και εγκαταλείποντας τις προσπάθειες για... θεαματικό ποδόσφαιρο. Χθες αναλώθηκε σε βιντεοπαιδεία και τακτική ανάλυση εν όψει του αγώνα του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη, ενώ στην ομιλία του προς τους παίκτες ζήτησε να θυμηθούν τις ευρωπαϊκές εμφανίσεις κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη συγκέντρωση στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια ο κ. Δερμιτζάκης έβαλε τους παίκτες του να παίξουν σε ένα «οικογενειακό» διπλό με βασικούς και αναπληρωματικούς. Στη «βασική» ομάδα χρησιμοποίησε τους Κρέσιτς, Κοντρέρας, Μαλεζά, Λίνο, Μπουσαΐντι, Βιτόλο , Π. Γκαρσία, Ιβιτς, Βιεϊρίνια , ΕλΖαρ και Σαλπιγγίδη. Πάντως δεν θεωρείται δεδομένο ότι αυτή η ενδεκάδα θα αποτελέσει και το βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: