Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Με διαφορετικό σχήμα και πρόσωπα...


Mε διαφορετικό σχήμα και πρόσωπα αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στο σαβατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός έδειξε να προτιμά το δίδυμο Ντουντού-Ιμπαγάσα στα κεντρικά χαφ καθώς ο Μοϊσές Ουρτάδο δεν δείχνει να είναι 100% έτοιμος.

Στις δοκιμές της προπόνησης είχε δεξιά τον Φετφατζίδη και αριστερά τον Μιραλάς, αλλά εκεί αναμένεται να αγωνιστεί ο Ριέρα. Για την επίθεση δοκιμάστηκε σχήμα με δύο φορ, Μήτρογλου και Πάντελιτς, αλλά και με έναν περιφερειακό επιθετικό πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, με τους Φουστέρ και Νέμεθ να διεκδικούν μία θέση για το ρόλο αυτό.

Στην άμυνα χρησιμοποιήθηκαν οι Μέλμπεργκ και Μοντέστο, με τον Γάλλο να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα πιθανώς λόγω των δύο καρτών που έχει ήδη πάρει ο Αβραάμ. Ο Τοροσίδης θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ μένει να φανεί αν ο Χολέμπας θα παραμείνει στο αριστερό αντί του Ραούλ Μπράβο.

Το ματς του Σαββάτου θα είναι το πρώτο επίσημο της φετινής σεζόν παρουσία κόσμου για τον Ολυμπιακό, αφού είχαν προηγηθεί οι δύο αγωνιστικές τιμωρίας στην Ευρώπη και μία στο πρωτάθλημα και έτσι οι "ερυθρόλευκοι" φίλαθλοι αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: