Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Στο AEL FC Arena τα βλέμματα

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Πέμπτη 23/12 η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, (εφόσον βέβαια κάποιο από τα εναπομείναντα ματς δεν λήξει ισόπαλο), με τα βλέμματα να στρέφονται στη Λάρισα και το παιχνίδι της ΑΕΛ με την ΑΕΚ (20:00). Εθνικός Αστέρας – Διαγόρας (15:30) και Ηρακλής – Κέρκυρα (17:30) τα άλλα δύο ματς. τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ για το 2010, μέλλει να είναι και ένα από καθοριστικότερα της χρονιάς καθώς το Κύπελλο αποτελεί πλέον τον μόνο εφικτό στόχο που έχει απομείνει στους κιτρινόμαυρους προκειμένου να σώσουν μια καταστροφική -όπως εξελίσσεται- χρονιά.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΛ, φαίνεται να έχει λογικά το ενδιαφέρον της στραμμένο στο πως θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό, με το κύπελλο να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως θα παρατήσει το αποψινό ματς. Κάθε άλλο μάλιστα αφού είναι ευκαιρία να τονωθεί το ηθικό της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ την Κυριακή, έχει την ευκαιρία να κλείσει με ακόμη μια επιτυχία τη χρονιά φτάνοντας στην πρόκριση με νίκη επί της Κέρκυρας. Οι "Φαίακες" προέρχονται από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και παρουσιάζονται έτοιμοι να προκαλέσουν ακόμη μια "ζημιά" φέτος.

Τέλος, στο ντέρμπι της Football League με άρωμα κυπέλλου, ο Εθνικός Αστέρας υποδέχεται τον Διαγόρα στη Καισαριάνη, με το νικητή να αποτελεί το μοναδικό εκπρόσωπο της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Συνοπτικά τα παιχνίδια της Πέμπτης:


Εθνικός Αστέρας – Διαγόρας (15:30)
Ηρακλής – Κέρκυρα (17:30)
ΑΕΛ – ΑΕΚ (20:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: