Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Φοράει φανέλα ο Όουεν

Δυνατός και σε καλή κατάσταση αισθάνεται ο Μάικλ Όουεν που έχει επιστρέψει εδώ και έναν μήνα στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τώρα νιώθει ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση και θέλει να πείσει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να τον συμπεριλάβει στα προσεχή του πλάνα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δίνουν αγώνα σχεδόν ανά τρεις ημέρες την περίοδο των γιορτών μιας και δεν υπάρχει διακοπή στην Πρέμιερ Λιγκ. Η επιστροφή του Άγγλου φορ ήχησε έτσι ιδιαίτερα ευχάριστα στα αυτιά του Σκωτσέζου προπονητή που βρίσκει άλλη μία καλή επιθετική λύση στο ρόστερ.

«Είμαι υγιής και έχω μπει σε πλήρεις ρυθμούς εδώ και έναν μήνα. Το δύσκολο είναι τώρα να καταφέρω να ξαναβρώ την απόδοση που θα μου δώσει μία μόνιμη θέση στην αποστολή της ομάδας. Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», τονίζει ο Όουεν και συνεχίζει επεξηγηματικά:

«Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και έπρεπε να αποθεραπευτώ όσο το δυνατόν καλύτερα. Έπαθα θλάση στις αρχές Οκτώβρη και έμεινα μακριά από τα γήπεδα για ενάμιση μήνα. Από τότε προπονούμε σκληρά και τώρα νιώθω έτοιμος να βοηθήσω στα επόμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: