Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

«Δεν πήρε δάνειο, γι’ αυτό βγάζει χολή ο Δομάζος»!

Σε προσωπικά κίνητρα αποδίδονται τα αρνητικά σχόλια του Μίμη Δομάζου για τον Νικόλα Πατέρα, από το περιβάλλον του (πρώην πλέον) προέδρου του Παναθηναϊκού.

Όπως τόνισε στο www.sport-fm.gr άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον κ. Πατέρα, «η χολή, που βγάζει ο κ. Δομάζος προς το πρόσωπο του προέδρου, οφείλεται στην άρνηση του τον Οκτώβριο του 2010 να του δανείσει 300.000 ευρώ, για να φτιάξει νέα γήπεδα 5Χ5».

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση Δομάζου ότι ο Πατέρας έκανε κουμάντο χωρίς να βάζει χρήματα, η ίδια πηγή εξήγησε:

«Mετά από δύο συναντήσεις, που είχε ο κ. Δομάζος στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας του κ. Πατέρα με στελέχη του οικονομικού τμήματος -όπου και έφερε το πρότζεκτ προς συζήτηση- η απάντηση στο αίτημά του ήταν αρνητική, γιατί εκείνο δεν ήταν βιώσιμο».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον ίδιο, «ο κ. Δομάζος ζήτησε από τον κ. Πατέρα να εγγυηθεί σε τράπεζα, ώστε να του χορηγήσουν δάνειο και όταν ο κ. Πατέρας το αρνήθηκε (γραπτά), τότε ο κ. Δομάζος άρχισε να βγάζει χολή εναντίον του προέδρου».

Όπως διευκρινίστηκε, δε, κλείνοντας, «αν επιθυμεί ο κ. Δομάζος να μάθει πόσα χρήματα έχει βάλει ο κ. Πατέρας στον Παναθηναϊκό, ας απευθυνθεί στο λογιστήριο της ΠΑΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: