Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Τετραπλή «τράμπα» για Τζένοα και Πάρμα!

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, Τζένοα και Πάρμα έχουν φτάσει σε συμφωνία, το αποτέλεσμα της οποίας θα φέρει τους Παλόσκι και Αντονέλι στην πρώτη και τους Παλαντίνο και Μοντέστο στην δεύτερη. Οι δύο ομάδες φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία για την ανταλλαγή 4 παικτών μεταξύ τους. Πιο συγκεκριμένα, στην Τζένοα αναμένεται να συνεχίσουν την καριέρα τους οι Αλμπέρτο Παλόσκι και Λούκα Αντονέλι, ενώ στην Πάρμα οι Ραφαέλε Παλαντίνο και Φραντσέσκο Μοντέστο!

Η ομάδα της Γένοβας προχωρά στην απόκτηση των δικαιωμάτων του Αντονέλι εξ' ολοκλήρου, ενώ θα αγοράσει το 50% των δικαιωμάτων του Παλόσκι από την Πάρμα, με το υπόλοιπο ποσοστό να συνεχίζει να ανήκει στην Μίλαν. Στον αντίποδα, οι «Παρμέτσι» θα έχουν στην κατοχή τους το 100% των δικαιωμάτων του Μοντέστο και το 50% των δικαιωμάτων του Παλαντίνο, το οποίο κατείχε η Τζένοα, και το υπόλοιπο ποσοστό του 26χρονου μεσοεπιθετικού να ανήκει στην Γιουβέντους.

Στην ουσία, οι δύο ομάδες προχώρησαν στην ανταλλαγή του ποσοστού των δικαιωμάτων των ποδοσφαιριστών που είχαν υπό το καθεστώς της συνιδιοκτησίας, στην ανταλλαγή των άλλων δύο ποδοσφαιριστών που ανήκαν εξ' ολοκλήρου σε αυτές, ενώ η Τζένοα θα καταβάλει στην Πάρμα και το ποσό των 7 εκατ. ευρώ για να ολοκληρωθούν οι μετακινήσεις. Η τετραπλή «τράμπα» ανάμεσα στις δύο ομάδες αναμένεται να επισημοποιηθεί στις 3 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: