Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Σειρήνες για Λίμα

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Ουρακάν φέρεται να βρίσκεται ο Πάμπλο Λίμα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της Αργεντινής, οι καλές εφετινές εμφανίσεις του μπακ του Ηρακλή δεν πέρασαν απαρατήρητες από τις ομάδες της χώρας και η Ουρακάν φέρεται έτοιμη να εντάξει τον παίκτη στο έμψυχο δυναμικό της. Ο Ουρουγουανός παίκτης έχει συμβόλαιο έως το 2012 και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως αριστερός μπακ.
Ο Πάκο Κασάλ, εκπρόσωπος του παίκτη τονίζει πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόταση για συνεργασίας από την αργεντίνικη ομάδα, ενώ πρόθεση του «γηραιού» είναι να διατηρήσει τον παίκτη στο έμψυχο δυναμικό του. Πάντως, η διοίκηση της ομάδας δε θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη παραχώρηση του Ουρουγουανού, εφόσον έρθει κάποια καλή πρόταση.
Από εκεί και πέρα, η διοίκηση των «κυανόλευκων» έχει στρέψει την προσοχή της στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Απόστολο Βέλλιο. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί και νέα επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να επεκταθεί η συνεργασίας των δυο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: