Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Αρης-Στην έξοδο ο Καλσάδο

Φαίνεται πως οι εκκαθαρίσεις του Ιανουαρίου στον Αρη δεν θα αφορούν μόνο αυτό καθ' αυτό το αγωνιστικό τμήμα, αλλά και ανθρώπους που κινούνται γύρω από την ομάδα και εργάζονται γι αυτή. Η επιστροφή του Ισπανού ατζέντη Μανουέλ Φερέρ, όπως όλα δείχνουν οδηγούν στην έξοδο τον υπεύθυνο διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ, Αντόνιο Καλσάδο ο οποίος ουσιαστικά μένει χωρίς αρμοδιότητες, μετά τη δραστηριοποίηση του συμπατριώτη του σε θέματα που μέχρι τώρα τον αφορούσαν.

Επιπλέον στον Καλσάδο χρεώνονται και ορισμένες κακές μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, όπως για παράδειγμα η απόκτηση του Φαμπιάνο ο οποίος δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο κλίμα της ομάδας. Με δική του εισήγηση, εξάλλου, έφτασε από τη Γουατεμάλα και ο Κάρλος Ρουϊζ. Αν εξαιρέσει κανείς κάποιες εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν, η μετέπειτα απόδοσή του κυμάνθηκε σε πολύ μέτρια επίπεδα, με αποτέλεσμα ο Κούπερ να ψάχνει κάτι καλύτερο για τη γραμμή κρούσης των «κιτρίνων».
Στο μεταξύ αναστάτωση με ή χωρίς αιτία (αυτό θα φανεί πολύ σύντομα), έχει προκληθεί στις τάξεις του συλλόγου, μετά από δημοσιεύματα μερίδας του τύπου περί παρουσίας του Μεχντί Ναφτί στα επίσημα του γηπέδου της Τούμπας όπου λέγεται πως παρακολούθησε την αναμέτρηση του κυπέλλου, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η απουσία του ανάλογου φωτογραφικού ντοκουμέντου «σώζει» τον Τυνήσιο μέσο το περιβάλλον του οποίου δηλώνει άγνοια για το γεγονός. Πάντως όπως έχουμε ξαναγράψει το κλίμα για τον Ναφτί είναι πολύ βαρύ και το μέλλον του στον Αρη εξαιρετικά δυσοίωνο.
Στα μεταγραφικά άλλο ένα όνομα επιθετικού προέκυψε εσχάτως. Πρόκειται για τον 31χρονο βραζιλιάνο Εντού με 5ετή θητεία στην ισπανική Μπέτις, όπου μάλιστα είχε για ένα φεγγάρι προπονητή τον Εκτορ Κούπερ. Ο Εντού που έχει φορέσει και μία φορά τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας, αγωνίζεται αυτή την εποχή στην Ιντερνασιονάλ και εξετάζεται σοβαρά από τους «κιτρινόμαυρους». Πρώτος στόχος παραμένει ο Εντι Τζόνσον, όμως αυτό δεν έχει να κάνει με την απόκτηση ή μη του Εντού για τον οποίο ο τεχνικός του Αρη έχει ανάψει το πράσινο φως στη διοίκηση να κινηθεί ζωηρά, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά και θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν.   
Σε ότι αφορά, τέλος, την εμπλοκή του ονόματος του Αρη σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, περί φοροδιαφυγής μέσω μη απόδοσης ΦΠΑ από τα εισιτήρια, κύκλοι της διοίκησης αναφέρουν πως η ΠΑΕ έχει ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ και πως οι εν λόγω φήμες είναι παντελώς ανυπόστατες. 
                                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια: