Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ουζουνίδης: «Υπάρχει καθαρό χέρι στο κοντρόλ»

Στην φάση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση του Ηρακλή με την Κέρκυρα (χέρι του Τσίγκα στην φάση του γκολ), στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. «Πρέπει να αισθανόμαστε ευχαριστημένοι που ισοφαρίσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι αλλά μόνο με την κατοχή δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Είναι φανερό το πρόβλημα που έχουμε κόντρα σε ομάδες που έχουν πολλούς παίκτες πίσω από τη μπάλα και όταν δεν έχουμε 2-3 παίκτες σε καλή μέρα τότε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ.
Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές φέραμε φρεσκάδα στην ομάδα και από τη στιγμή που ο αντίπαλος ήταν ευχαριστημένος με την ισοπαλία ξέραμε ότι έπρεπε να πιέσουμε παραπάνω. Ήρθε για τον αντίπαλο μία φάση με ένα καθαρό χέρι στο κοντρόλ και ισοφαρίσαμε εμείς με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Υπάρχει ένα παιχνίδι ακόμα και για τις δύο ομάδες για να δούμε ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση.
Είναι παιχνίδια κυπέλλου δεν υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές και νομίζω ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Προβλήματα μπορεί να υπάρχουν αλλά πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κλείσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Σε ορισμένες θέσεις είναι πολύ μεγάλη διαφορά ποιότητας και αν έχουμε κάποιους σε κακή μέρα τότε δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα.
Φτάσαμε περισσότερες φορές στην αντίπαλη περιοχή. Αυτό είναι το πρόβλημα μας ότι δεν κάνουμε ευκαιρίες. Όταν πηγαίνει στα πλάγια η μπάλα θα πρέπει να έχουμε παίκτες μέσα στην περιοχή. Ίσως δεν υπήρχε η απαιτούμενη φρεσκάδα. Ο Βίκτορ (σ.σ. Γιάκομπ) δεν μπορούσε να του πει κάποιος για την διάθεση και την μαχητικότητα σήμερα κι με την ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερος και μακάρι να συνεχίσει έτσι».
Για τον Ρόμπλες τέλος είπε: «Θα καθίσει και την επόμενη εβδομάδα για να τον δούμε και καλύτερα. Δεν έχουν αλλάξει περιμένουμε να δούμε τι κινήσεις θα κάνουμε για να δούμε τις αλλαγές μπορούν αν γίνουν. Δεν μπορούμε να πάρουμε όποιον θέλουμε πρέπει να είναι προσαρμοσμένα τα οικονομικά δεδομένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: