Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Φωτάκης: Θέλουμε το κύπελλο

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, εμφανίστηκε ο Γιώργος Φωτάκης. Ο Έλληνας μέσος του «Δικέφαλου» του Βορρά τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στους προσωπικούς του στόχους. Ο Φωτάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero». Αναλυτικά δήλωσε:
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Δεν ήμασταν καλοί. Από αυτό το παιχνίδι αυτό μπορούμε να κρατήσουμε μόνο την πρόκριση και τίποτε άλλο».
Για το τι περιμένει το νέο έτος στον ΠΑΟΚ: «Τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά είμαι αρκετά αισιόδοξος ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις διοργανώσεις. Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι».
Για τους στόχους της ομάδας: «Δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να ανταποκριθούμε. Ασφαλώς και υπάρχει κούραση και ήρθαν κάποια αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Πρέπει όμως να ανακάμψουμε, για να είμαστε πιο κοντά στους δύο πρώτους».
Για το Κύπελλο: «Το Κύπελλο είναι πιο εφικτός στόχος. Εμείς αυτό θέλουμε, να το κατακτήσουμε. Η ομάδα έχει αρκετά χρόνια να γευτεί αυτή τη χαρά και μακάρι να είμαστε εμείς αυτοί που θα το πετύχουμε».
Για την πορεία του ΠΑΟΚ το τελευταίο εξάμηνο: «Πετύχαμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό το εξάμηνο έχει πάει αρκετά καλά. Δεν αρχίσαμε όσο καλά θα θέλαμε, την περίοδο Δερμιτζάκη, αλλά στη συνέχεια ξαναβρήκαμε το καλό μας πρόσωπο».
Για τη θέση που του ταιριάζει: «Είναι αυτή που είχα στο «Μαδριγάλ», κόντρα στη Βιγιαρεάλ, όπου παίξαμε 4-1-4-1».
Για το νέο χρόνο: «Να ευχηθούμε υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Όσον αφορά την ομάδα μου, να προσπαθήσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά θα δώσουμε τα πάντα. Επίσης, θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να ανακάμψουμε στο πρωτάθλημα, ώστε να διεκδικήσουμε μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: