Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ο Άρης ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο Έντου

«Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη», λένε και στον Άρη φαίνεται ότι η φράση αυτή ταιριάζει… γάντι.

Η σπουδαία πορεία που πραγματοποιούν οι «κίτρινοι» στην Ευρώπη, αλλά και το γεγονός ότι στα ταμεία τους αναμένεται να εισρεύσει άλλο 1 εκατ. ευρώ από την πρόκριση στους «32» του Europa League, έχουν ανοίξει την όρεξη των ανθρώπων της ομάδας, που επιθυμούν να κάνουν το «κόλπο γκρόσο» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, φέρνοντας στη Θεσσαλονίκη τον Εντού!

Πρόκειται, φυσικά, για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Λουίς Εντουάρδο Σμιτ, αλλά πιο γνωστό στους περισσότερους με το προσωνύμιο Εντού από τη θητεία του στα ισπανικά γήπεδα, κυρίως με τη φανέλα της Μπέτις, στην οποία, μάλιστα, είχε για ένα μικρό χρονικό διάστημα προπονητή και τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο 31χρονος, γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου του 1979, θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους επιθετικούς που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Σεβίλλης τα τελευταία χρόνια και τη σεζόν 2007-08 αναδείχθηκε πρώτος της σκόρερ, με 12 γκολ σε 30 παιχνίδια.

Την τελευταία του χρονιά στην Ανδαλουσία (2008-09) δεν αγωνίστηκε πολύ (11 αγώνες-2 γκολ) εξαιτίας τραυματισμών και όταν υποβιβάστηκε η Μπέτις, έλυσε το συμβόλαιό του, για να επιστρέψει έπειτα από εννέα χρόνια στην πατρίδα του για χάρη της Ιντερνασιονάλ. Ο Εντού διαθέτει ιταλικό διαβατήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: