Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Να ανακαλέσει το MEGA»

Μετά από την «είδηση» που μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός της Αθήνας περί πλαστών εισιτηρίων σε αγώνες του ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την εμπλοκή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ρεπορτάζ, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA Channel, αναφορικά με οικονομικές ατασθαλίες και ύπαρξη πλαστών εισιτηρίων. Ένα ρεπορτάζ το οποίο είναι αστήριχτο, απέχει της πραγματικότητας και αποτελεί το λιγότερο συκοφαντική επίθεση προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αυτό που έχουμε να τονίσουμε είναι, ότι κατά τη διάρκεια του τελευταίου αιφνιδιαστικού ελέγχου εισιτηρίων, που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Ελέγχου, όχι μόνον υπήρχαν θεωρημένα εισιτήρια, αλλά τα στελέχη της Υπηρεσίας εισήλθαν στο γήπεδο της Τούμπας έχοντας αγοράσει και εξαργυρώσει κατά την είσοδο τους τα θεωρημένα εισιτήρια! Εξάλλου μετά το τέλος του πολύωρου ελέγχου δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια των στελεχών του ΣΔΟΕ στους οποίους και παρείχαμε κάθε βοήθεια κατά τη διάρκεια του ελέγχου.
Απαιτούμε από τον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό και τους ρεπόρτερ του, σεβόμενοι τη δημοσιογραφική δεοντολογία, να ανακαλέσουν άμεσα αποκαθιστώντας την αλήθεια.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: