Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

«Βράζουν» στη Λάρισα

Περίπου 300 αγανακτισμένοι οπαδοί της Λάρισας βρίσκονται στο πάρκινγκ του «AEL FC ARENA», με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να μην μπορούν να πάρουν από εκεί τα αυτοκίνητά τους για να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Το ποτήρι με τα απογοητευτικά αποτελέσματα των «βυσσινί» στο πρωτάθλημα είχε ξεχειλίσει, ωστόσο η βαριά ήττα από την ΑΕΚ στους «16» του Κυπέλλου, φαίνεται πως έκατσε σαν πέτρα στο στομάχι σε αρκετούς οπαδούς της ΑΕΛ που βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο «AEL FC ARENA».

Μερικοί από τους ποδοσφαιριστές της Λάρισας (2-3) απ’ αυτούς που παραμένουν κλεισμένοι στα αποδυτήρια επιχείρησαν να αποχωρήσουν, αλλά οι αποδοκιμασίες των οπαδών που βρίσκονται στο πάρκινγκ ήταν τέτοιας έντασης, που τους ανάγκασαν να αλλάξουν γνώμη και να επιστρέψουν. Συγγνώμη από τους οπαδούς της Λάρισας ζήτησε ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Πηλαδάκης, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσίνι» ανέλαβε την ευθύνη για τα αρνητικά αποτελέσματα και την -μέχρι στιγμής- τραγική πορεία της ομάδας στη φετινή κούρσα της Σούπερ Λίγκας, τονίζοντας ότι: «θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μην επιστρέψει η ομάδα στη Β’ Εθνική».

Η δήλωση του κ. Πηλαδάκη:

«Όποιος κι αν φταίει, τελικά φταίω εγώ. Ανέλαβα την ομάδα στην Β’ Εθνική και θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μην επιστρέψει εκεί. Τούτη την ώρα, το μόνο που νιώθω είναι η ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τους φιλάθλους μας που δεν σταμάτησαν ποτέ να στηρίζουν αυτήν την ομάδα. Όλοι εμείς που την αγαπάμε, ας παραμείνουμε ενωμένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: