Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

"Καμία πρόταση για Κουμορτζί"

Στη σφαίρα της φαντασίας ανήκουν σύμφωνα με την ΠΑΕ Πανιώνιος τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να έχει προσφέρει έμψυχα ανταλλάγματα για την απόκτηση του Κουμορτζί. Με ανακοίνωση της, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου, η ΠΑΕ διαψεύδει τα δημοσιεύματα που αφορούν δήθεν πρόταση για μεταγραφή του Γκανέζου στην ομάδα του Παναθηναϊκού.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Επειδή διαβάσαμε σήμερα στον ημερήσιο τύπο για πρόταση του Παναθηναϊκού για τον ποδοσφαιριστή Μπενάρντ Κουμορτζί και συγκεκριμένα ανταλλάγματα, δηλώνουμε ότι καμία πρόταση, επίσημη ή ανεπίσημη, δεν έχει γίνει και τίποτα από τα αναφερόμενα δεν ισχύουν.
Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων».
Στα αγωνιστικά τώρα μπορεί οι παίκτες να απολαμβανουν τις διακοπές τους όμως ο Τάκης Λεμονής δουλεύει πυρετωδώς.
Το πρωί της Πέμπτης τεχνικός των κυανέρυθρων  είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Γεράσιμο Βεντούρη. Στη συνάντηση τους, η οποία διήρκεσε περίπου 4 ώρες και στην ήταν παρών και ο Παύλος Κορκίδης, συζητήθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας, με έμφαση σε μεταγραφικά θέματα. Ο στόχος είναι η ενδυνάμωση της ομάδας και η ταχύτερη αγωνιστική της ανάκαμψη.


Αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα Πανιώνιος - Skoda Ξάνθη

Με επιστολή της η διοργανώτρια αρχή κάνει δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ Πανιώνιος και ορίζει τον αγώνα Πανιώνιος - Skoda Ξάνθη, ο οποίος θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League, να γίνει την Κυριακή 9 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: