Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Νάνι: «Εμείς ή η Τσέλσι»

Σίγουρος ότι ο φετινός τίτλος της Πρέμιερ Λιγκ θα καταλήξει στο «Ολντ Τράφορντ» ή στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είναι ο Νάνι. Ο Πορτογάλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε ότι βρίσκει περισσότερο χώρο για να δείξει τις αρετές του χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο και στόχος του είναι να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Μπορεί η Τσέλσι να είναι ντεφορμέ αυτή την περίοδο και να έχει χάσει έδαφος, όμως για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό οι «μπλε» αποτελούν το μόνο αξιόλογο αντίπαλο για τον τίτλο: «Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να κατακτά το φετινό πρωτάθλημα, πέρα από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι».

Στη συνέχεια αφού δεν παραλείπει να τονίσει την ποιότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο, παραδέχεται ότι με τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, πήραν περισσότεροι «κόκκινοι διάβολοι» την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους: «Είναι πιο εύκολο για μένα να φανώ στην ομάδα μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δίκαια τραβούσε όλη την προσοχή πάνω του. Το διασκέδαζα πολύ πάντως να αγωνίζομαι δίπλα του. Είναι όμως επίσης αλήθεια πως όταν έφυγε υπήρξε αρκετός ελεύθερος χώρος για να δείξουν και άλλοι παίκτες την ποιότητά τους. Είδα κι εγώ την ευκαιρία για προσωπική ανέλιξη».

Τέλος τόνισε ότι υπό τις οδηγίες του προπονητή του μαθαίνει συνεχώς πράγματα που θα τον βοηθήσουν στο στόχο του να γίνει ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο: «Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μου εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να αμύνομαι καλά, αφού έτσι θα είμαι ακόμη πιο επικίνδυνος στην επίθεση και αυτό είναι αλήθεια. Ξέρω ότι μπορώ να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και να συμπεριληφθώ του χρόνου στους υποψήφιους για τη Χρυσή Μπάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: