Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ο Τζέκο… φέρνει Τόρες

Το όνομα του Φερνάντο Τόρες επανέρχεται για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο στο ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Σίτι, μετά τις «τραβηγμένες» απαιτήσεις της Βόλφσμπουργκ για τον Εντίν Τζέκο.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail» ο γερμανικός σύλλογος αξιώνει περί τα 45 εκ ευρώ για να παραχωρήσει τον πρώτο σκόρερ της ομάδας. Η διοίκηση της Βόλφσμπουργκ φέρεται απογοητευμένη από την μέχρι τώρα πορεία που αντανακλάται στη 13η θέση της Μπουντεσλίγκα και δεν θέλει να χάσει κανένα πρωτοκλασάτο όνομα στην προσπάθεια ανάκαμψης που κάνει.

Ο Βόσνιος επιθετικός ήταν και πάλι ο μόνος που ξεχώρισε, σκοράροντας στην εντός έδρας ήττα-αποκλεισμό της Τετάρτης κόντρα στην Κότμπους για το Κύπελλο. Ο πρώτος που θα πληρώσει την απογοητευτική πορεία στη σεζόν φέρεται να είναι ο προπονητής της ομάδας Στιβ ΜακΚλάρεν, ενώ κανείς στην ομάδα δεν θέλει να σκέφτεται πιθανή αποχώρηση του Τζέκο.

Η τιμή πώλησης που ορίστηκε στα 45 εκ ευρώ άλλωστε δείχνει τις προθέσεις του συλλόγου, με τη Μάντσεστερ Σίτι να μη θέλει να ξεπεράσει το ποσό ρεκόρ των 38 εκ ευρώ που είχε δαπανήσει για τον Ρομπίνιο. Έτσι οι διοικούντες το σύλλογο στρέφονται ξανά στην περίπτωση του Ισπανού επιθετικού της Λίβερπουλ, θέλοντας να μετρήσουν τις αντοχές των «κόκκινων» με μία πολύ καλή για την εποχή οικονομική προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: