Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ενισχύεται η Μπλάκμπερν

Ενθουσιασμένος μετά το ραντεβού που είχε με τους νέους ιδιοκτήτες της Μπλάκμπερν εμφανίστηκε ο Στιβ Κιν. Ο προπονητής της ομάδας άκουσε τη διοίκηση να κάνει λόγο για καλύτερες μέρες που θα έρθουν και για ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας ως το τέλος της σεζόν και θα έχει διαθέσιμο μπάτζετ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Με ανεβασμένη τη διάθεση μίλησε έτσι στους παίκτες της ομάδας για ένα ευοίωνο μέλλον και έπειτα ξεκαθάρισε στο SkySports ότι το ραντεβού με τους ιδιοκτήτες πήγε κάτι παραπάνω από καλά:

«Η συνάντηση πήγε περίφημα. Συζητήσαμε επί 3,5 ώρες σε πολύ θετικό κλίμα. Ο κύριος λόγος που ήθελα την συνάντηση ήταν για να μιλήσω στους ποδοσφαιριστές για το μέλλον του συλλόγου. Στην τελευταία προπόνηση είχα τη χαρά έτσι να τους πω να κοιτάξουν χαρούμενοι μπροστά. γιατί οι μέρες που θα έρθουν θα είναι οι καλύτερες.

Θα υπάρξει ενίσχυση τον Ιανουάριο. Υπήρχε ο φόβος στους κόλπους της ομάδας και στα αποδυτήρια, μήπως αναγκαστούμε να πουλήσουμε παίκτες, αλλά δεν συντρέχει τελικά κανένας λόγος ανησυχίας. Απεναντίας θα ενισχυθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: