Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Σενάρια για Ναφτί

Στον ΠΑΟΚ στέλνουν δημοσιεύματα του Τύπου τον Μεντί Ναφτί. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, ο μέσος του Άρη φέρεται να βρίσκεται στη λίστα των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας και δεν αποκλείεται να υπάρξει κίνηση για την απόκτησή του, εφόσον λύση την συνεργασίας του με τους «κίτρινους».
Ο ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με τα μετεγγραφικά τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα των επενδυτών του Κατάρ. Εφόσον τελειώσει θετικά το θέμα των Αράβων επενδυτών, τότε θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας και με βάση τα όσα θα εισηγηθεί ο Μάκης Χάβος. Την ίδια στιγμή, ο «Δικέφαλος» του Βορρά διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν τον Ντάριο Κρέσιτς να μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Γαλατασαράι.
Οι «ασπρόμαυροι» κρατούν τη νίκη και την πρόκριση από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τονίζουν πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στο μέλλον. Ο Χάβος κράτησε μόνο τη νίκη από το συγκεκριμένο ματς και τις επόμενες ημέρες θα δουλέψει πάνω στη βελτίωση των όσων δεν του άρεσαν στο ματς με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: