Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Μουρίνιο: «Εγώ είμαι ο καλύτερος»

Ξεκάθαρος και -όπως συνηθίζει- προκλητικός, ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε πως σε αυτόν θα έπρεπε να απονεμηθεί η «Χρυσή Μπάλα», αφού ήταν ο καλύτερος προπονητής για τη χρονιά που πέρασε. Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο «Ξεχωριστός» δεν μάσησε τα λόγια του.

«Εγώ θα έπρεπε να είμαι στη θέση του Ντελ Μπόσκε. Είχα έντεκα μήνες δουλειάς, 57 ματς και τρεις τίτλους, συμπεριλαμβανομένου και του Champions League, της πιο σημαντικής, της απόλυτης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Κέρδισα τα πάντα, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες μου», τόνισε ο Μουρίνιο, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός πως από τη λίστα για τους τρεις υποψηφίους ποδοσφαιριστές για τη «Χρυσή Μπάλα», λείπει ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

«Αν τελικά νικητής είναι ο Ινιέστα, που δεν αγωνίστηκε για περίπου πέντε μήνες λόγω τραυματισμού, μάλλον μετράει μόνο το Μουντιάλ και τίποτα άλλο. Εκεί αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια και πέτυχε γκολ στον τελικό. Θα μπορούσα να το καταλάβω αν οι τίτλοι ήταν μοιρασμένοι, όχι όμως όταν ένας άνθρωπος τα έχει κατακτήσει όλα. Προτιμώ να νικάω την Κυριακή, παρά ένα τέτοιο τρόπαιο», κατέληξε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: