Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Μπλάτερ: «Καλύτερο πρωτάθλημα το ισπανικό»

Ως το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο χαρακτήρισε το ισπανικό ο Σεπ Μπλάτερ. Ο πρόεδρος της FIFA μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συμβούλεψε τους Άγγλους να πάρουν μαθήματα από τους Ίβηρες για να βελτιώσουν το δικό τους, ενώ έκανε και την κρίση του για τον Λιονέλ Μέσι.

«Πρέπει να είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο» δήλωσε στο “CNN World Sport” ο ισχυρός άνδρας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, για να προσθέσει: «Αρκεί να δει κάποιος την αρχική ενδεκάδα της Εθνικής Ισπανίας, αφού όλοι οι παίκτες της αγωνίζονται στην Primera Division.Είναι το πρωτάθλημα με τους περισσότερους ντόπιους ποδοσφαιριστές».

Αναφερόμενος στην Premier League, ο Μπλάτερ συμπλήρωσε: «Είναι το καλύτερα διαφημιζόμενο πρωτάθλημα. Είναι μια καλή λίγκα, με καλούς παίκτες, αλλά αν το καλοσκεφτεί κάποιος, κανένας από παίκτης της δεν ήταν στην καλύτερη ενδεκάδα του κόσμου. Ίσως θα έπρεπε να σκεφτούν αν χρειάζονται κάποια στοιχεία από το ισπανικό πρωτάθλημα».

Για τον Λιονέλ Μέσι υπογράμμισε: «Για μένα ο Μέσι είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής κι ένα καλό παιδί. Είναι πολύ ταπεινός και δεν υποδύεται. Η διαφορά του με τον Μαραντόνα είναι στον χαρακτήρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: