Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Οι έλληνες παίκτες του φιλέ ανακαλύπτουν τα πετροδολάρια.....

Εκτός από την ελληνική κυβέρνηση, η οσμή των πετροδολαρίων συγκινεί και τους έλληνες βολεϊμπολίστες που αναζητούν στις χώρες του Περσικού Κόλπου το δικό τους Ελντοράντο. Τελευταίος... εραστής της αραβικής χλιδής είναι ο Απόστολος Αρμενάκης, ο οποίος ακολούθησε το παράδειγμα του Θόδωρου Μπάεφ, παλιότερα, και του Πέτρου Πέτρογλου εσχάτως.
Ο πρώην παίκτης της ΕΑ Πατρών που είχε μείνει άνεργος μετά τη λύση της συνεργασίας του με την αχαίκή ομάδα υπέγραψε συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια του Μπαχρέιν, Αλ Νασέρ. Ο Αρμενάκης που στα τέλη του περασμένου χρόνου είχε συμφωνήσει με μια άλλη ομάδα του Μπαχρέιν, την Αλ Νανγκτί, αλλά στη συνέχεια τα «έσπασε» λόγω οικονομικής διαφοράς, θα βρεθεί αντίπαλος με τον πρώην συμπαίκτη του στην ΕΑΠ Πέτρογλου, ο οποίος αγωνίζεται από την αρχή της σεζόν στην Αλ Αχλί. Ο Πέτρογλου ο οποίος είχε ήδη την εμπειρία του Μπαχρέιν την περίοδο 2007-2008, όταν αγωνίστηκε για δυόμισι μήνες στην Αλ Αχλί, έχει υπογράψει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο με την αραβική ομάδα που αγγίζει τα 80.000 ευρώ, ποσό τουλάχιστον τετραπλάσιο από αυτά που δίνονται αυτή την εποχή των ισχνών αγελάδων για έλληνες παίκτες στην Α1 βόλεϊ ανδρών.
Τον δρόμο πάντως των ελλήνων βολεϊμπολιστών προς τις αραβικές χώρες άνοιξε ο Θόδωρος Μπάεφ, ο οποίος την περίοδο 2007-2008 αγωνίστηκε στην Αλ Αχλί του Ντουμπάι εισπράτοντας ένα ηγεμονικό συμβόλαιο 200.000 ευρώ. Μάλιστα, ο πρώην διεθνής ακραίος που απολάμβανε τιμές υψηλού προσκεκλημένου είχε μετακομίσει στην αραβική χώρα οικογενειακώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: