Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

«Κίτρινο» ντεμαράζ

Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί στον Άρη, καθώς απομένουν λεπτομέρειες για την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο, αλλά και του Ντανίλο Περέιρα από την Πάρμα. Κι έπεται συνέχεια…

Για τη συμφωνία του Μεξικανού πρώην άσου του Ολυμπιακού απομένει ένα έγγραφο από την αμερικανική ομοσπονδία, που θα αποδέχεται το αίτημα της Chicago Fire να επιστρέψει στις ΗΠΑ μετά το δανεισμό του στους «κίτρινους» για να αγωνιστεί ξανά στο MLS. Ο 27χρονος άσος, που βρίσκεται στην Αθήνα, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Θεσσαλονικείς.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Άρης συμφώνησε με την Πάρμα για την απόκτηση του Ντανίλο Περέιρα με τη μορφή δανεισμού. Ο 19χρονος μέσος από τη Γουινέα (με πορτογαλικό διαβατήριο) θα καλύψει το κενό που άφησε το «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Έντσο Καλίνσκι. Φέτος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου με τους «παρμένσι», παρά μόνο με την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Μπίλιτς και Μπένχα στο προσκήνιο

Οι δυσκολίες στην απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου από τη Θέλτα αναγκάζουν τον Άρη να στραφεί σε άλλες λύσεις για την επιθετική του γραμμή. Πρώτη επιλογή φέρεται να είναι ο Μάτε Μπίλιτς, ο Κροάτης επιθετικός που ανήκει στη Χιχόν και τον οποίο εγκρίνει ο Έκτορ Κούπερ. Ο 31χρονος άσος με θητεία σε Χάιντουκ, Σαραγόσα και Ραπίντ Βιέννης (μεταξύ άλλων) έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Φέτος έχει συνολικά 12 συμμετοχές (9 στο πρωτάθλημα) και 1 γκολ (στο Κύπελλο).

Πιο προσιτή οικονομικά περίπτωση είναι αυτή του Μπένχαμιν Μαρτίνεθ ή… σκέτο Μπένχα. Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, με την οποία πέρυσι είχε 5 γκολ σε 21 εμφανίσεις στη δεύτερη κατηγορία, ενώ φέτος έχει 5 συμμετοχές και 1 τέρμα. Στα υπόψη παραμένει πάντα ο Εντού, τον οποίο η Ιντερνασιονάλ δέχεται να αφήσει ελεύθερο, υπό τον όρο όμως να χαρίσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Εκεί «κολλά» η συγκεκριμένη υπόθεση.

Προβλήματα εν όψει Πανιωνίου

Εκτός μάχης για το ματς με τον Πανιώνιο θα είναι οι Σέρχιο Κόκε και Σάκης Πρίττας που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο και τη γάμπα αντίστοιχα. Δεν υπολογίζεται επίσης ο Κάρλος Ρουίς, που έχει υποχρεώσεις με τη Γουατεμάλα, ενώ ο Ρονάλντο Γκιάρο επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά πιθανότατα δεν θα είναι στην αποστολή λόγω της μακράς αποχής του από τη δράση. Εξάλλου, ήρθε η μπλε κάρτα του Κριστιάν Πορτίγια και ο Ισπανός μέσος απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής με τη νέα του ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: