Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

«Μετεγγραφές τέλος»

Δε θα γίνει άλλη μετεγγραφή τον Ιανουάριο, όπως ξεκαθάρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πορευτούν με το ρόστερ που έχει ήδη, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως έχει εμπιστοσύνης στους παίκτες της ομάδας. Επίσης, επανέλαβε ότι και στην κοπή της πίτας, ζητώντας από όλους να είναι ενωμένοι για τον κοινό στόχο που είναι το πρωτάθλημα.
Χαρακτηριστικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: «Οι μεταγραφές έχουν τελειώσει και προχωράμε όλοι μαζί. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και προχωράμε για το πρωτάθλημα. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει ακόμη πιο σκληρά για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη στο μπάσκετ επί του Παναθηναϊκού».
Νωρίτερα είχε τονίσει στους παίκτες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Θέλω να είμαστε όλοι ενωμένοι από εδώ και στο εξής για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν. Μου άρεσε η εικόνα που είδα στο τελευταίο ματς απέναντι στην Κέρκυρα και έτσι σας θέλω από εδώ και στο εξής. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι πως πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θα κινηθούμε από εδώ και μπρος όλοι μαζί, δυνατά και ολυμπιακά».
Από εκεί και πέρα, οι Αβραάμ Παπαδόπουλς και Γιώργος Γκαλίτσιος ήταν οι τυχεροί στην κοπή της πίτας. Οι δυο παίκτες βρήκαν τα δυο φλουριά, τα οποία αντιστοιχούν σε δέκα χιλιάδες ευρώ το καθένα, όμως τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Επίσης, υπήρξαν δυο φλουριά για το τεχνικό επιτελείο των δυο χιλιάδων ευρώ και ένα των 500 ευρώ για τους υπαλλήλους του Ρέντη. Το «παρών» στην εκδήλωση της κοπής της πίτας έδωσαν οι κ.κ. Κομινάκης, Νταϊφάς, Βρέτσος και Θεοδωρακάκης.
Στα αγωνιστικά, οι Ντουντού και Ουρτάδο συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας που ακολουθούν τις τελευταίες ημέρες, ενώ ο Ιμπαγάσα έκανε ατομικό στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που υπάρχει για τους «ερυθρόελυκους». Μοναδική απουσία για τον Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος παρέμεινε κλινήρης και δεν έδωσε το «παρών» και στην εκδήλωση της κοπής της πίτας. Τέλος, ο Γκαλίτσιος προπονήθηκε κανονικά και θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: