Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Παρουσίασε τη νέα φανέλα

Ο Γιώργος Γαλανός, που εσχάτως επανέκαμψε στα κοινά του Ηρακλή, θα είναι «ο επόμενος πρόεδρος της ομάδας σε σύντομο χρονικό διάστημα», όπως αποκάλυψε στη σημερινή παρουσίαση της καινούριας φανέλας της ομάδας, ο διοικητικός επικεφαλής του «Γηραιού», Μάκης Σαρλής. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα τροπαίων του ΓΣ Ηρακλής στο Κατσάνειο, παρουσία των διοικούντων την ΚΑΕ, του Γιώργου Γαλανού που θα είναι χορηγός στη φανέλα, του Γιώργου Καλαφατάκη και των αρχηγών των «κυανόλευκων», Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, Νίκου Παπανικολόπουλου. «Τα αύριο θα είναι καλύτερο, σύμφωνα και με τις προσδοκίες του μεγάλου λαού του Ηρακλή. Με τη συνεισφορά των κ. Γαλανού και Ποιμενίδη και την παρουσία του νέου προπονητή, του Γιώργου Καλαφατάκη, ο σύλλογος θα αλλάξει πορεία. Θα είμαστε πάντα εργάτες του συλλόγου», συμπλήρωσε ο κ. Σαρλής.
«Το καλοκαίρι έκανα πρόταση να πάρω την ομάδα, αλλά δεν την αποδέχθηκαν. Για μένα η περσινή παρουσία, το έργο και η προσπάθεια που έγινε, ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Με αυτά που είδα φέτος, δυσανασχέτησα. Ετσι, πήρα την απόφαση να επιστρέψω για να υποστηρίξω τον Ηρακλή. Ευτυχώς υπάρχουν τα εχέγγυα, αλλά κι ένας πολύ καλός προπονητής», δήλωσε ο κ. Γαλανός και πρόσθεσε: «Χωρίς τον Μάκη Σαρλή, δε θα επέστρεφα. Τώρα στα δύσκολα μίλησα μαζί του και με τους οπαδούς, που δεν ανέχονται να συμβεί για δεύτερη φορά κάτι ανάλογο με το παρελθόν, να υποβιβαστεί δηλαδή η ομάδα. Η επόμενη κίνησή μου είναι να πάρω μετοχές. Δεν ξέρω το ποσοστό των μετοχών και είναι λεπτομέρεια. Προς το παρόν είμαι ο χορηγός και ας με ονομάζουν έτσι. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε παίκτες. Δε υπάρχει περίπτωση να πέσει ο Ηρακλής.»
Καλαφατάκης: «Μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής»
Ο Γιώργος Καλαφατάκης, μεταξύ άλλων, επισήμανε: «Αυτή τη δύσκολη στιγμή, ο Ηρακλής απέδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα. Πάντα κάποιος θα βρεθεί να δώσει τη λύση. Είναι σημαντική η προσπάθεια των ανθρώπων για να δώσουν ώθηση και βοήθεια, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που δυστυχώς είναι η σωτηρία. Υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά για να βοηθήσουμε την ομάδα, να κάνουμε σωστές κινήσεις, όχι εντυπωσιασμού, ώστε να γίνουμε καλύτερη ομάδα και στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Το όνειρό μου είναι ο Ηρακλής να γίνει ισάξια ομάδα με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ και να τους ξεπεράσει. Έχει τον κόσμο, τις εγκαταστάσεις και τους ανθρώπους για να τα καταφέρει. Η εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ίκαρο, και όχι μόνο η νίκη, μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Χρειαζόμαστε τον κόσμο και τη διοίκηση μέχρι το τέλος. Είμαι σίγουρος πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες.»
Πέτροβιτς: «Θα τα δώσουμε όλα»
«Η δουλειά μας, ως παίκτες, είναι στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας. Αυτή η ομάδα έχει δύναμη και πολλά να δώσει. Στον αγώνα με τον Ικαρο δείξαμε χαρακτήρα και είναι σημαντικό, γιατί οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ο οποίος είναι λογικό να είναι απογοητευμένος. Θα τον κάνουμε χαρούμενο και όλοι μαζί θα πάμε μπροστά. Μετά τη χθεσινή νίκη άλλαξε πολύ η ψυχολογία μας. Αυτό ήταν και το μεγάλο μας πρόβλημα. Είμαστε καλή ομάδα και με το νέο μας προπονητή θα δείξουμε περισσότερα», ήταν τα λόγια του Βλάντιμιρ Πέτροβιτς.
Παπανικολόπουλος: «Το κλίμα είναι άριστο»
Ο Νίκος Παπανικολόπουλος είπε: «Στο μυαλό όλων μας είναι πως η ομάδα θα καταφέρει το στόχο της. Μόνο τότε θα έχουν αξία αυτά που λέμε. Ανανεώνουμε το ραντεβού για το τέλος της σεζόν. Τα αρνητικά αποτελέσματα σε καταβάλουν, από την αρχή πίστευα ότι είμαστε καλή ομάδα. Το κλίμα ήταν άριστο από την αρχή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: