Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Πάρκερ: «Πιστεύουμε στον προπονητή»

Την απόλυτη στήριξη τουλάχιστον των παικτών του στη Γουέστ Χαμ έχει ο Άβρααμ Γκραντ σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σκοτ Πάρκερ. Ο Άγγλος μέσος τονίζει ότι οι συμπαίκτες του τρέφουν μεγάλο σεβασμό στον προπονητή τους και όσο παραμένει εκείνος άνετος και πιστεύει στη σωτηρία, τόσο θα παλεύουν και οι ίδιοι σε κάθε αγώνα.

Η ήττα από τη Νιούκαστλ με 5-0 έμοιαζε σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα να είναι το κύκνειο άσμα του Ισραηλινού τεχνικού στον πάγκο των «σφυριών», όμως κάτι τέτοιο δε συνέβη. Η διοίκηση του συλλόγου, του έδωσε επιπλέον προθεσμία και η νίκη στον πρώτο ημιτελικό του Κάρλινγκ Καπ επί της Μπέρμιγχαμ ήταν ένα ισχυρό τονωτικό για τον ίδιο και για τη ψυχολογία των παικτών του.

«Παίζουμε για τον προπονητή μας. Δεν πρέπει να πιστεύετε όσα διαβάζετε για την Γουέστ Χαμ στις εφημερίδες», τόνισε ο Πάρκερ και συνέχισε: «Μοιάζει σίγουρος και αυτό είναι το πλεονέκτημά του. Είναι ήρεμος και το περνάει και στους παίκτες. Έχουμε καλή ψυχολογία και πιστεύουμε στη σωτηρία. Όσο πιστεύει ο προπονητής, θα πιστεύουμε κι εμείς. Είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά. Προσπαθούμε για το καλύτερο, για την ομάδα, τους φιλάθλους και τον προπονητή. Είναι πάρα πολύ έμπειρος και κάνει καλή δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: