Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Κλείνει στην Παλέρμο ο Γκέντσογλου

Στην ομάδα της Παλέρμο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Σάββας Γκέντσογλου, όπως φέρεται να αποκάλυψε ο ίδιος στους συμπαίκτες του. Το ταξίδι Αδαμίδη - Γκρέταρσον στο Μιλάνο, ενισχύει τα σενάρια, με την ΑΕΚ να λαμβάνει άμεσα 500.000 ευρώ και ακόμα 1 εκ. το προσεχές καλοκαίρι.
Πριν από λίγους μήνες, τόσο η ΑΕΚ όσο και οι εκπρόσωποι των Τζένοα, Παλέρμο, διέψευδαν συνεχώς τα σενάρια περί παραχώρησης του Σάββα Γκέντσογλου σε μία εκ των δύο ιταλικών ομάδων. Πλέον όμως, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει αποκαλύψει στους συμπαίκτες του πως είναι θέμα χρόνου η μετακόμισή του στην Ιταλία και το Παλέρμο, προκειμένου να φορέσει τη ροζ φανέλα της ομώνυμης ομάδας.
"Σύντομα θα φύγω και πολλοί το γνωρίζετε ήδη. Θα πάω στην Ιταλία", φέρεται να έχει δηλώσει σε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο 20χρονος διεθνής μέσος, σύμφωνα και με το δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΞΕΔΡΑ, που θα αποφέρει ένα ποσό που ενδεχομένως να ξεπεράσει το 1,5 εκ. ευρώ. Από αυτά, τα 500.000 ευρώ θα μπουν άμεσα στα ταμεία της ομάδας, ενώ κάτι περισσότερο από 1 εκ. ευρώ, θα εισρεύσει και στο τέλος της σεζόν, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: