Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ελέφαντας... Μεϊτέ για ΑΕΚ

Προτάθηκε στην ΑΕΚ και εξετάζεται η περίπτωση του 30χρονου Ιβοριανού κεντρικού αμυντικού, Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ.
Ο Αφρικανός ανήκει στη Γουέστ Μπρόμιτς της Πρέμιερ Λιγκ και μένει ελεύθερος τον προσεχή Ιούνη. Όπως ενημερώθηκε από την ομάδα του,μπορεί να ταξιδέψει σε άλλες πολιτείεςαν βρει κάποια πρόταση, χωρίς η Γουέστ Μπρομ να ζητήσει... ευρώ.

Πρόκειται για ένα ψηλό και δυνατό αμυντικό,ο οποίος διακρίνεται για την αποτελεσματικότητα του στο αμυντικό κομμάτι και με τα τάκλιν και την ενέργεια που βγάζει στο γήπεδο, αποτελεί σε πολλές περιπτώσεις «φόβητρο» για τους αντίπαλους επιθετικούς. Το όνομα του το έχτισε στη Γαλλία αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Μαρσέιγ,στην οποία προσέφερε τις υπηρεσίες του για έξι συναπτά έτη.

Το επόμενο βήμα του ήταν η Μπόλτον και η Πρέμιερ Λιγκ, στην οποία όμως δε κατάφερε να δείξει πολλά καθώς είχε προβλήματα με τον προπονητή του Γκάρι Μέγκσον.

Στα αξιοσημείωτα της καριέρας του είναι και οι 48 συμμετοχές που έχει με την
Eθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού. Μια αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή, η οποία μπορεί να δώσει σιγουριά στα μετόπισθεν του δικεφάλου.

Στην ΑΕΚ έχει προταθεί με 550.000 ευρώ ετήσιο συμβόλαιο, κάτι βέβαια που είναι εκτός οικονομικής εμβέλειας της Ένωσης. Αν ρίξει τις απαιτήσεις του σε πιο λογικά πλαίσια, το θέμα θα προχωρήσει, διαφορετικά θα πάει... άκλαυτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: