Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΒΑΛΑ – Ντιέ: «Ζω μοναδικές στιγμές»

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα παρέλαβε σήμερα ο Σερζ Ντιέ, από τον πρόεδρο της ομάδας του Σταύρο Ψωμιάδη. Ο μέσος της Καβάλας στις δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος για το βραβείο, το οποίο πήρα και μάλιστα από τα χέρια του προέδρου της ομάδας μας. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θεό που μου δίνει δύναμη για να είμαι υγιής, για να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ίδιο, αλλά και όλους όσοι βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας, για τη δύναμη που μου δίνουν και κυρίως για τα δύο υπέροχα χρόνια που βρίσκομαι στην Καβάλα. Δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα και θεωρώ ότι οι στιγμές που ζω είναι μοναδικές. Στην αρχή της σεζόν θα ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, γιατί θα ήθελα να κάνω κάποια άλλα πράγματα, όπως για παράδειγμα να ασχοληθώ με την ακαδημία ποδοσφαίρου που έχω στην πατρίδα μου. Όμως η ομάδα στην οποία βρίσκομαι σήμερα και γενικότερα ο πρόεδρός της, Σταύρος Ψωμιάδης, έκανε τα πάντα προκειμένου να με κρατήσει. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στον Θεό που με κρατάει γερό και δυνατό για να προσφέρω αυτά που πρέπει στην ομάδα μου. Επίσης το βραβείο το αφιερώνω στον πρόεδρο της ομάδας, Σταύρο Ψωμιάδη, καθώς και σε όλους τους συμπαίκτες μου».
Για το γκολ που πέτυχε επί της Λάρισας, είπε: «Μετράει το ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι καταφέραμε να πάρουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς προκειμένου να αισιοδοξούμε για την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει και αυτοί έχουν να κάνουν με έξοδο στην Ευρώπη. Πριν από το παιχνίδι ο πρόεδρος μας είπε ότι θα πρέπει κατά τη διάρκεια του αγώνα να βοηθάμε τους επιθετικούς μας προκειμένου να πετύχουν γκολ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Έτυχε το γκολ να το βάλω εγώ. Όμως όταν στην ομάδα υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα ο Ονουάτσι, που σχεδόν σε κάθε παιχνίδι σκοράρει, τότε θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να φτάνουμε στις νίκες».
Αναφερόμενος στο επόμενο ματς, με τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΟΑΚΑ, δήλωσε: «Σίγουρα το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολο. Εμείς σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, γιατί είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, όμως ως Καβάλα και θέλοντας βήμα-βήμα να φτάσουμε στο στόχο μας, θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: