Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

«Τον Κατσιαρό; Τη σημαία μας θα δώσουμε;»

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Πανιωνίου για την απόκτηση του Παναγιώτη Κατσιαρού από την Λάρισα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες , δεν υπάρχει η πιθανότητα να παραχωρηθεί ο παίκτης, σε οποιοδήποτε σύλλογο, ειδικά σε αυτή τη συγκυρία.

Πρόκειται για τον παλιότερο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ΑΕΛ, αγωνίζεται με τη «βυσσινί» φανέλα από το 2005 και η εμπειρία του σε αυτή τη φάση είναι πολύτιμη για την ομάδα του Κάμπου.

Όπως αποκάλυψε το «olavissini.gr», η ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία σκοπεύει κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο να αποκτήσει έναν αριστερό μπακ, ενδιαφέρθηκε για τον 32χρονο αμυντικό, χωρίς όμως να καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΑΕΛ.

Η Λάρισα βρίσκεται με το πιστόλι στον κρόταφο (εξαιτίας της θέσης της στο βαθμολογικό πίνακα), ωστόσο υπάρχουν παίκτες στο δυναμικό της, οι οποίοι προσελκύουν το ενδιαφέρον αρκετών ελληνικών ομάδων.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Παναγιώτης Κατσιαρός που, όπως όλα δείχνουν, οι άνθρωποι του Πανιωνίου θα ήθελαν να τον πείσουν να φορέσει ξανά την «κυανέρυθρη» φανέλα (είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Πλατείας για ένα εξάμηνο το 2004).

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, όπως ξεκαθαρίζουν άνθρωποι της ΑΕΛ, είναι αδύνατο να συμβεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια: