Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ο Ντανίλο Περέϊρα στον Άρη ?

Το δικό του «διαμάντι» θα έχει από εδώ και στο εξής ο Έκτορ Κούπερ και δη ο Άρης. Το συγκεκριμένο «διαμάντι» έρχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης από τα γήπεδα της Ιταλίας με στόχο να ενισχύσει την μεσαία γραμμή του Άρη.
Ο λόγος για τον Ντανίλο Περέιρα, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα είναι στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κίτρινοι έδωσαν τα χέρια με την Πάρμα -όπου ανήκει- για τον δανεισμού του παίκτη για τον επόμενο 1,5χρόνο. Όπως είχαμε αναφέρει στο φύλλο του «Μ», το Σάββατο, ο Άρης μετά τον δανεισμό του Κάλβο στους Ιταλούς ξεκίνησε μία συνεργασία η οποία θα έχει να κάνει και με «ανταλλαγές» παικτών, πέρα από φιλικά και να που ήρθε η επιβεβαίωση.
Ο Ντανίλο Λουίς Έλιο Περέιρα –όπως είναι το πλήρης όνομά του- γεννήθηκε στην Γουινέα-Μπισάου, αλλά μετακόμισε στην Πορτογαλία σε πολύ μικρή ηλικία και πλέον έχει την Πορτογαλική υπηκοότητα. Σήμερα, 19 ετών, με ύψος 1,87μ. ο Ντανίλο χαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας του και ως ένας από τους πιο σύγχρονους χαφ που υπάρχουν. Τον Αύγουστο του 2010 η Πάρμα ξόδεψε αρκετά ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπενφίκα -στην οποία ο παίκτης «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά- «κλέβοντάς» τον από τη Μίλαν η οποία τον είχε βάλει στον μάτι. Ο Ντανίλο δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες του σε συλλογικό επίπεδο (ούτε στην Πάρμα, ούτε στην Μπενφίκα), όμως με το Εθνόσημο είναι από τα βασικά και αναντικατάστατα μέλη της Πορτογαλίας (U-19).

Δεν υπάρχουν σχόλια: