Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Βίοι αντίθετοι για Αντεμπαγιόρ – Μπαλοτέλι

Υπομονή ζήτησε από τους συλλόγους που επιθυμούν την απόκτηση του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο προπονητής των «πολιτών»θα συναινέσει στη μεταγραφή του Τογκολέζου φορ μόνο εφόσον βεβαιωθεί ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν θα χρειαστεί πράγματι εγχείρηση και θα είναι έτοιμος σε έναν μήνα.

Με άλλα λόγια με υγιή τον Μπαλοτέλι αποχωρεί ο Αντεμπαγιόρ και με νοκ-άουτ τον Ιταλό επιθετικό ο Αντεμπαγιόρ μένει και αποτελεί ένα επιπλέον στήριγμα για τους Τζέκο – Τέβεζ.

Ο 26χρονος πρώην επιθετικός της Άρσεναλ πάντως έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να αποχωρήσει, ώστε να βρει θέση βασικού. Μετά τον διαπληκτισμό του μάλιστα με τον Κόλο Τουρέ σε προπόνηση της Σίτι είχε ουσιαστικά τεθεί εκτός ομάδας.

Ο τραυματισμός του Μπαλοτέλι όμως τον κρατεί σε εγρήγορση και σε αντίθεση με τον Ρόκε Σάντα Κρουζ που οδεύει άμεσα προς την έξοδο, η δική του περίπτωση είναι διαφορετική:

«Πρέπει να περιμένουμε γιατί ο Μανού αποτελεί μία διαφορετική περίπτωση. Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν. Είναι καλός ποδοσφαιριστής. Για να απαντήσουμε όμως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο να δούμε πως πηγαίνει η αποθεραπεία του Μπαλοτέλι. Έχουμε ακόμη μέρες μπροστά για να αποφασίσουμε. Καλύτερα να περιμένουμε λίγο ακόμη για να είμαστε σίγουροι», τονίζει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: