Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Περίεργα... τηλεφωνήματα για Άνταμ

Φανερά ενοχλημένος από το στενό πρέσινγκ που δέχεται η ομάδα για τον Τσάρλι Άνταμ είναι ο Ίαν Χόλογουεϊ, αφού βλέπει τα τηλεφωνήματα με ποσά κοντά στις 3,5 εκ λίρες, τουλάχιστον ως… περίεργα. Ο τεχνικός της Μπλάκπουλ, τονίζει ότι ο παίκτης του θα είναι το καλοκαίρι ένα από τα πιο καυτά ονόματα στην Πρέμιερ Λιγκ και δεν βρίσκει νόημα σε τόσο χαμηλές προσφορές.

Το ενδιαφέρον που υπάρχει μέχρι στιγμής από Άστον Βίλα και Μπέρμιγχαμ δεν θα πρέπει σύμφωνα με τον Χόλογουεϊ να απασχολεί τον παίκτη του, που τον παροτρύνει να μείνει μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα:

«Νομίζω ότι απολαμβάνει το ποδόσφαιρο. Σίγουρα νιώθει τιμή με το ενδιαφέρον που υπάρχει γύρω από το πρόσωπό του. Του έχω πει πόσο καλός είναι και ποιες θα πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις του. Μέχρι να εμφανιστεί κάποια μεγάλη ομάδα να το ζητήσει, δε βλέπω το λόγο να φύγει. Οι συμπαίκτες του τον αγαπάνε, ο κόσμος τον αγαπάει και αποτελεί μέλος μίας πολύ καλής ομάδας. Ελπίζω να συμφωνεί μαζί μου και να ξαναδούμε την περίπτωσή του το καλοκαίρι. Τότε θα είναι πιο εύκολα για εκείνον τα πράγματα. Έχει ακόμη 1,5 χρόνο συμβόλαιο εδώ και ελπίζω να μας βοηθήσει στη μάχη που δίνουμε για σωτηρία στην κατηγορία».

Στη συνέχεια μιλά ειρωνικά για τα ποσά των 3,5 εκ λιρών και τονίζει ο Τσάρλι Άνταμ είναι επιπέδου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Είμαστε ένα υγιές σωματείο και δεν χρειαζόμαστε… περίεργα τηλέφωνα για να μας ζητήσουν τον Τσάρλι Άνταμς έναντι 3,5 εκ λιρών. Αν νομίζουν ότι αυτή είναι η τιμή του, τότε λυπάμαι. Ο Τσάρλι είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής και πιστεύω ότι με τη λήξη της περιόδου ελάχιστοι ποδοσφαιριστές θα κοστίζουν περισσότερο από εκείνον. Στη δική μας πάντως ομάδα σίγουρα κανείς. Νομίζω ότι το χρωστάει σε όλους να μείνει εδώ μέχρι το καλοκαίρι. Στους φιλάθλους, στους συμπαίκτες του, σε εμένα, στον εαυτό του. Εκτός βέβαια αν μου τηλεφωνήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μου κάνει κάποια ασύλληπτη προσφορά, γιατί πιστεύω ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: