Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Έρχεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για Μιραλάς

Στην... μπούκα έχουν τον μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και απ΄ ό,τι φαίνεται πολύ καλά κάνουν.
Έρχεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για Μιραλάς
Ο Βέλγος εκπρόσωπος του πρώτου σκόρερ των ερυθρολεύκων στο πρωτάθλημα, έστειλε "γράμμα" στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να ενημερώσει ότι παίζει... εμπλοκή στην υπόθεση αγοράς του από τον Ολυμπιακό και γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο αύριο το απόγευμα, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, θα βρεθεί στο "Καραϊσκάκη" σκάουτερ των Ρώσων!
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα τσεκάρει τον παίκτη για τον οποίο έχει ενημερωθεί από τον μάνατζερ, Ροζέρ Ενροτό, ότι με την έναρξη του επόμενου μήνα και εφόσον δεν έχει πωληθεί στον Ολυμπιακό, θα μπορέσει να τον αγοράσει απευθείας από τη Σεντ Ετιέν.
Ο Βέλγος μάνατζερ έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις του από τους Μοσχοβίτες ότι αν τους κάνει και αποφασίσουν να κινηθούν, θα προσφέρουν στον πελάτη του συμβόλαιο που θα αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, καθώς επίσης και ένα πολύ καλό "δωράκι" για τον ίδιο.

Γι' αυτό ο Ροζέρ Ενροτό κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να καθυστερήσει την πώληση του Μιραλάς από τη Σεντ Ετιέν στον Ολυμπιακό και την υπογραφή του ίδιου του παίκτη στους ερυθρολεύκους.
Είπαμε, αυτή η υπόθεση κρύβει αρκετές εκπλήξεις και μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να παιχτούν πολλά επεισόδια. Για να δούμε ποιος θα χαμογελάσει όταν πέσει η αυλαία...
Ο Μαρινάκης, πάντως, δηλώνει σίγουρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: