Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

«Πάνω από όλα είναι ο Άρης»

Τους λόγους της απόφασής του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Άρη εξήγησε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος έβαλε πάνω από όλα το καλό της ομάδας. Αργεντινός προπονητής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Aris fm 92.8 και αρχικά τόνισε: «Το είχα πει και σε αρκετές συνεντεύξεις. Το βλέπαμε πως υπήρχε πρόβλημα δηλαδή ότι η ομάδα δεν είχε την ίδια απόδοση και στις δύο διοργανώσεις. Με αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα η πορεία να μην είναι αυτή που περιμέναμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησής του λέγοντας: «Με γνώμονα το καλό της ομάδας πήρα τη συγκεκριμένη απόφαση. Πάνω από όλα είναι ο Αρης και όχι ο Κούπερ. Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου σε όλο τον κόσμο και μια θερμή αγκαλιά. Και ίσως κάπου στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε. Αυτά που ακούγονται πως με έδιωξε η διοίκηση είναι ψέματα.

Το σκέφτηκα πολύ καλά. Υπάρχουν αποφάσεις που πονάνε στη ζωή αλλά είναι απόφαση που πήρα εγώ μετά από πολλή σκέψη. Αυτή η απόφαση είναι για το καλό της ομάδας. Μην μπερδεύουμε τον κόσμο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Είμαι ευγνώμων σε όλον τον κόσμο για τη στήριξη σε όλους τους αγώνες».

Τέλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στο μέλλον: «Μακάρι να τα φέρει έτσι η ζωή ώστε στο μέλλον να μπορέσω ξανά να φορέσω την κίτρινη φόρμα. Θα το ξαναπώ. Η απόφαση μου θα βοηθήσει την ίδια την ομάδα, αρχής γενομένης από την Κυριακή, όπου υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Εργοτέλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: