Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Τα σενάρια διαδοχής του Κούπερ

Από την Ισπανία πιθανολογείται πως θα είναι ο επόμενος προπονητής του Άρη μετά την αποχώρηση του Έκτορ Κούπερ, με τον πρώην τεχνικό της Αλμερία, Χουάν Μανουέλ Λίγιο να είναι από αυτά που ακούγονται έντονα στη Θεσσαλονίκη.

Η παραίτηση του Κούπερ μπορεί να έσκασε ξαφνικά, ωστόσο οι συνεχιζόμενες κακές εμφανίσεις στην Ελλάδα, η διαφωνία στα μεταγραφικά και η απόσταση στο οικονομικό για την ανανέωση του συμβολαίου του, καθιστούσε έτσι κι αλλιώς αδύνατη τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών για πολύ καιρό ακόμη.

Όπως είναι φυσικό, αν είναι μια φορά δύσκολο να βρεις καλό παίκτη και στη σωστή τιμή τον Γενάρη, είναι δύο φορές δύσκολο να βρεις προπονητή που να συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει -και λέγεται ότι επεξεργάζονται ήδη- οι ιθύνοντες του Άρη είναι αυτή του Χουάν Μανουέλ Λίγιο.

Ο 44χρονος διαδέχθηκε -μεσούσης της περσινής σεζόν- τον Ούγκο Σάντσεζ στον πάγκο της Αλμερία, την κράτησε στην Primera Division, όμως μετά το ταπεινωτικό 8-0 από την Μπαρτσελόνα και την άσχημη θέση της ομάδας στην βαθμολογία, απομακρύνθηκε τον Νοέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: