Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Παρουσία Επαλέ η προπόνηση

Με τον Ζοέλ Επαλέ στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης. Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός τέθηκε στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη και θα προσπαθήσει τις προσεχείς ημέρες να καλύψει το χαμένο έδαφος της προετοιμασίας, προκειμένου να είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Καβάλα. Ο έμπειρος παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη.
Η προετοιμασία των «κυανόλευκων» για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής συνεχίστηκε με τους Μανώλη Παπαστεριανό και Στέλιο Ηλιάδη να ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας. Οι δυο παίκτες θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς την Πέμπτη και αν τα καταφέρουν να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Διαφορετικά θα μείνουν εκτός αποστολής.
Ο Μπόγκνταν Μάρα έκανε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων, ενώ ελαφρύ τρέξιμο ξεκίνησε ο Ρόμπερτ Σζοτ. Η επόμενη προπόνηση των «κυανόλευκων» είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στις 11:00 στη Μίκρα. Την ίδια ημέρα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με τους «αργοναύτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: