Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Μιχαηλίδης: «Δεν τελείωσε τίποτα»

Η αποβολή του Μάκη Χάβου έφερε τον βοηθό του, Μπάμπη Μιχαηλίδη, στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της ομάδας του, αλλά επισήμανε πως όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Τούμπας.

«Υπήρχε πάθος κι ένταση όπως σε όλα τα παιχνίδια των δύο ομάδων. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ, αλλά στο τέλος δεχτήκαμε εμείς ένα. Στο δεύτερο παίξαμε σφιχτά, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μακριά από την εστία μας τον Ολυμπιακό. Στόχος μας ήταν να πετύχουμε ένα γκολ, πράγμα που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Τα παιδιά, τόσο οι βασικοί όσο κι εκείνοι που μπήκαν σαν αλλαγή, έκαναν ό,τι έπρεπε για να διατηρήσουμε αυτό το σκορ δεδομένου ότι υπάρχει ο επαναληπτικός αγώνας. Δεν τελείωσε τίποτα, ούτε για μας, ούτε για τον Ολυμπιακό», τόνισε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης.

Ερωτηθείς αν ο ΠΑΟΚ πλέον θεωρείται φαβορί για την πρόκριση, απάντησε: «Δεν υπάρχει φαβορί, δεν ταιριάζει η λέξη αυτή σε τέτοιες αναμετρήσεις. Όμως επειδή η ρεβάνς γίνεται στην έδρα μας, έχουμε ένα μικρό προβάδισμα».

Όσο για την αποβολή του Μάκη Χάβου, είπε: «Ακόμη και τώρα δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο που αποβλήθηκε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα γράψει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: