Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Έφυγε χωρίς να πει αντίο!

Από την Κυριακή ο Βαγγέλης Βλάχος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε αποχωρήσει από την Τρίπολη κάτι που έγινε σήμερα. Το άξιο αναφοράς όμως είναι πως ο Βλάχος δεν πέρασε από τις εγκαταστάσεις της ομάδας να χαιρετίσει τους ποδοσφαιριστές.

Αυτό έκανε μεγάλη εντύπωση τόσο στους παίκτες με τους οποίους κάθε μέρα για 14 μήνες βρισκόταν σε επαφή, όσο και στην διοίκηση της ομάδας. Το μόνο που έκανε ο πρώην τεχνικός των Αρκάδων ήταν να στείλει τους χαιρετισμούς του με τον γυμναστή της ομάδας, Στάικο Βεργέτη.

Από εδώ και πέρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο θα ακολουθήσει τα λεγόμενα του, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αστέρα, σύμφωνα με τα οποία αν έφευγε ως αποτυχημένος από τον πάγκο του δεν θα ξανασχολούνταν με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Είχα πάρει απόφαση πριν δύο χρόνια να σταματήσω από το ποδόσφαιρο. Είχα φύγει από τη δημοσιότητα επίτηδες. Έλεγα όχι σε προτάσεις με πόνο καρδιάς, γιατί ξέρετε πόσο αγαπάω το ποδόσφαιρο.

Αυτό που έγινε με τον Αστέρα ήταν δώρο Θεού για μένα. Αν δεν πετύχω στον Αστέρα, σας δίνω το δικαίωμα μετά να μου πείτε ότι είπα ψέματα. Δεν θα ξανασχοληθώ πάλι με το ποδόσφαιρο
», είχε πει χαρακτηριστικά κατά την παρουσίασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: