Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Άραβες και στο μπάσκετ!

Οι Αραβες κάνουν τους δύσκολους στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, αλλά μην εκπλαγείτε αν ακούσετε μέσα στις επόμενες ημέρες θα ασχοληθούν σοβαρά με ένα άλλο άθλημα.
Άραβες και στο μπάσκετ!
Υπάρχει και άλλη μια μπάλα που τους ενδιαφέρει, χρώματος πορτοκαλί και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν νέα, που μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο την μπασκετική μας ζωή.

Το Κατάρ θέλει γίνει δύναμη στο Παγκόσμιο μπάσκετ και ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά του λέγεται υπερεθνική λίγκα. Οι ζάπλουτοι Αραβες είναι διατεθειμένοι να ρίξουν πολλά χρήματα στο άθλημα και θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό το πρωτάθλημα που ετοιμάζουν ομάδες από την Ελλάδα, την Τουρκία, το Ισραήλ, τη Σερβία και άλλες χώρες με παράδοση στο μπάσκετ.

Θέλουν να δημιουργήσουν μια πανίσχυρη ομάδα που σε λίγα χρόνια θα πρωταγωνιστεί και θα κάνει το σπορ δημοφιλές σε όλη τη χώρα. Και δεν είναι ότι θα λάβουν μέρος στη λίγκα. Θέλουν να γίνουν σοφότεροι και θα κάνουν όλα όσα χρειάζονται.

Η παρουσία εκπροσώπου από το Κατάρ είναι άλλο ένα στοίχημα όσων οραματίζονται τη νέα λίγκα, αφού και το μπάσκετ θα μεγαλώσει σε μια πλούσια χώρα και οι Αραβες έχουν τα χρήματα για να επενδύσουν και να βοηθήσουν ολόκληρη τη λίγκα.

Μπορεί όλο αυτό που σας περιγράφουμε να μην παραπέμπει σε κάτι που βοηθάει άμεσα το ελληνικό μπάσκετ, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Γιατί η Ελλάδα θα έχει άμεση σχέση με το όλο εγχείρημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: