Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ανακοίνωσε «πακέτο» Μελίσση, Αμπουμπακάρι!

Την απόκτηση του Μοχάμεντ Αμπουμακάρι και του Χρήστου Μελίσση ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης η Λάρισα. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στη θεσσαλική ομάδα από την Τρίτη το βράδυ, όμως το μόνο που απέμενε ήταν να μεταβούν στην Λάρισα και να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψουν στα νέα τους συμβόλαια. «Ομάδα με ποιότητα και εμπειρία» χαρακτήρισε την ΑΕΛ ο Γκανέζος μέσος.

Η ανακοίνωση του Μελίσση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Μελίσση με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μελίσσης επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από ένα εξάμηνο παρουσίας στην πορτογαλική Μαρίτιμο. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2009-10) ήταν από τα βασικά στελέχη της ΑΕΛ, καταγράφοντας συνολικά 29 επίσημες συμμετοχές και 1 γκολ
».

Η ανακοίνωση για τον Αμπουμπακάρι: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Μοχάμεντ Αμπουμπακαρί. Ο Γκανέζος μέσος συμφώνησε μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με την ομάδα μας να διατηρεί το δικαίωμα επέκτασης της συνεργασίας για ακόμη δύο χρόνια.

Γεννημένος στις 15 Φεβρουαρίου 1986 στο Κουμάσι της Γκάνας ο Αμπουμπακαρί έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που μετακινήθηκε από τις Ακαδημίες της Φέγενορντ επί αφρικανικού εδάφους στην Ολλανδία για λογαριασμό της πρώτης ομάδας. Μετά από ενάμιση χρόνο στο Ρότερνταμ μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανσερραϊκού, με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε δύο παραγωγικές σεζόν (2007-09). Ακολούθησε η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, ένα εξάμηνο δανεισμού στον Λεβαδειακό και επιστροφή στις Σέρρες για το πρώτο μισό της φετινής περιόδου
».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ ο Αμπουμπακαρί τόνισε:

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με πίστεψαν και με έφεραν στη Λάρισα. Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό στην απόφασή μου. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα με ποιότητα και εμπειρία. Κανείς δεν πιστεύει ότι η ΑΕΛ αξίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και αν βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Η θέση της είναι στη Super League. Θεωρώ ότι με μια εβδομάδα προπόνησης σε κανονικούς ρυθμούς, θα είμαι έτοιμος. Με την υποστήριξη του κόσμου είμαι βέβαιος ότι μετά από 5 αγώνες θα έχει επιστρέψει τα χαμόγελο σε όλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: