Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Έλεγχος όχι, πρόκριση ναι!

Αποτέλεσμα που θα τη βάλει σε θέση οδηγού εν όψει της ρεβάνς ψάχνει η ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος την «φιλοξενεί» στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Στο περιθώριο της δημοσίευσης του διαχειριστικου ελεγχου, που εγείρει περισσότερα ερωτηματικά από όσα επιχειρεί να απαντήσει, η «Ένωση» του Μανόλο Χιμένεθ, παρά τις απουσίες, ψάχνει την πρόκριση στα ημιτελικά. Συμφωνία για Μίτσελ.


Ο Ισπανός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μανωλά, Γεωργέα και στους Καφέ, Γκέντσογλου. Αν σε αυτούς προσθέσουμε και τον Νέιθαν Μπερνς, φτάνουμε στους πέντε παίκτες, οπότε ο «πονοκέφαλος» εν όψει ενός τόσο σπουδαίου ματς είναι μεγάλος. που συχνά παίζουν μαζί στην ενδεκάδα.

Το πιθανότερο σχήμα θα είναι ο Σάχα κάτω από τα δοκάρια, με τους Νασούτι και Δέλλα στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Σανέλ Γιάχιτς και αριστερά ο Καράμπελας, ενώ η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Μάκο, Ντιόπ και Γκερέιρο. Πίσω από τον προωθημένο Μπλάνκο, θα βρίσκονται Σκόκο, Μπλάνκο, Λυμπερόπουλος.

Συμφωνία για Μίτσελ

Οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Μπέρμιγχαμ για τον δανεισμό του Μίτσελ ολοκληρώθηκαν αργά χθες το βράδυ με το επιθυμητό για την «Ενωση» αποτέλεσμα. Η Μπέρμιγχαμ αποδέχτηκε την πρόταση δανεισμού, όπως προέκυπτε και από την ΑΕΚ και από τον μάνατζερ του παίκτη. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν σήμερα τον 25χρονο κεντρικό μέσο στην Αθήνα και για να συμβεί αυτό χρειάζεται «να στείλει πίσω υπογεγραμμένα τα συμβόλαια η Μπέρμιγχαμ.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Χέλου Ροντρίγκεθ δήλωσε σχετικά στη «SportDay»: «Δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι οριστικό. Απλά ότι γίνονται συζητήσεις για τον δανεισμό στην ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: