Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Τα πλάνα του Χάβου...

Οι πλέον πρόσφατες ενδείξεις για το σχήμα και τα πρόσωπα που θα προτιμήσει η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ για τον σημερινο αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, καταλήγουν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα. Ο Μάκης Χάβος φαίνεται να υιοθετεί ένα σχήμα 4-2-3-1, με εύκολη προσαρμογή σε 4-4-1-1, όπως δηλαδή αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό στον Βόλο.

Δηλαδή, ο Κώστας Χαλκιάς, προερχόμενος από την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν, θα υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ, η άμυνα και τα χαφ μπροστά από αυτήν παραμένουν ως έχουν, με τους Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Λίνο από αριστερά προς τα δεξιά, και υπεύθυνοι για τον χώρο ευθύνης μπροστά από τους συμπαίκτες τους θα είναι και πάλι οι Γκαρσία Τσουκαλάς. Ο Φωτάκης, έχοντας εκτίσει την ποινή του στον Βόλο επιστρέφει στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής τριπλέτας με τον Βιεϊρίνια αριστερά και τον Ιβιτς ανάμεσά τους.

Ο Σέρβος, πρωταγωνιστής στις περυσινές, εκτός έδρας επιτυχίες του ΠΑΟΚ επί των «ερυθρολεύκων» είτε ως δημιουργός, είτε ως σκόρερ, επέστρεψε από τον πάγκο στο «Πανθεσσαλικό» αλλά πλέον είναι έτοιμος να ξεκινήσει κανονικά και να βοηθήσει τον μοναδικό προωθημένο της επικείμενης αναμέτρησης, Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Κρέσιτς, Σαβίνι, Σταφυλλίδης, Πετρίσεβιτς, Μπαλάφας, Κουτσιανικούλης, Αθανασιάδης, Μουσλίμοβιτς. Ένας από τους τελευταίους, πλην των δυο νεαρών ποδοσφαιριστών, κάτω των 21 ετών (Σταφυλλίδης, Πετρίσεβιτς) θα «κοπεί» λίγη ώρα πριν από τη σέντρα για να προκύψει η οριστική 18άδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: