Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

«Μεγαλύτερη ανάγκη το κύπελλο ο ΠΑΟΚ»

Τους λόγους για τους οποίους θα τα δώσει όλα ο ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ εξήγησε ο Κώστας Ορφανός, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο πρώην παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά» έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την απόλυση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ από τον Άρη.

Αναφερόμενος στην απόλυση Κούπερ: «Δεν θέλω να μπαίνω στα θέματα του Άρη, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος της Θεσσαλονίκης είναι χαρούμενος που υπάρχει ένας τόσο μεγάλος προπονητής να υπηρετεί μια τόσο μεγάλη ομάδα. Έκανε καλές εμφανίσεις και προκρίσεις με τον Κούπερ στον πάγκο του ο Άρης, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τέτοιου είδους εκπλήξεις. Τα προγράμματα και τα οργανογράμματα δεν μετράνε και τόσο πολύ».

«Μετά από κάθε αποτέλεσμα γίνεται πάντα συζήτηση για το ποιος φταίει και ποιος είναι το εξιλαστήριο θύμα, αλλά είναι λυπηρό να μηνμπορεί ένας προπονητής σαν τον Κούπερ να μην μπορεί να ολοκληρώσει το σχέδιό του» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο ΟΠΑΠ, τόνισε: «Μην κρυβόμαστε, ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη το Κύπελλο από τον Ολυμπιακό. Έχει απομακρυνθεί πολύ στην βαθμολογία από την κορυφή και του έχει μείνει μόνο αυτό ως στόχος. Ο Ολυμπιακός φυσικά και δεν θα το αφήσει. Είναι το φαβορί, λόγω αγωνιστικής κυρίως κατάσταση. Βέβαια μετά τη νίκη στο Βόλο έχουμε ανέβει αρκετά στον ψυχολογικό τομέα, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι ικανοποιητικός λόγος για να νικήσουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ωστόσο πως στην επόμενη φάση θα περιμένει ή ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ. Ελπίζω να γίνουν δύο ντέρμπι που θα τα χαρεί ο κόσμος».

Κλείνοντας υπογράμμισε για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου: «Ο Σάκης Τσιώλης κάνει εξαιρετική δουλειά στον Ολυμπιακό Βόλου. Αξίζει να αναφερθεί ότι κόντρα στον ΠΑΟΚ, έπαιζε χωρίς Ούμπιντες και Αλβάρες και παρά το γεγονός αυτό έδειξε αυτό το πρόσωπο απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ και στο δεύτερο έπαιξε πολύ ωραία, αλλά με 2-0 πίσω σκορ δεν έχεις την ψυχολογία να ανατρέψεις την κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: