Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟΚ-Σενάρια για Τζιμπούρ

Στη μετεγγραφική λίστα του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός αναμένεται να μείνει και τυπικά ελεύθερος από την ΑΕΚ και ήδη για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές γαλλικές ομάδες. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, όμως αυτό που τους προβληματίζει είναι το υψηλό κασέ του παίκτη, καθώς επίσης και ο προβληματικός χαρακτήρας του.
Ο «Δικέφαλος» του Βορρά παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτησή του, εφόσον ο έμπειρος επιθετικός ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Ο Μάκης Χάβος φέρεται να εξετάζει παράλληλα και διάφορες περιπτώσεις δεξιών μπακ, ενώ στην σχετική λίστα βρίσκεται και το όνομα του Ανίς Μπουσαΐντι. Ο Παντελής Κωνσταντινίδης βρίσκεται σε συνεργασία με τον τεχνικό των «ασπρόμαυρων», προκειμένου να επιλεχθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις για το ρόστερ της ομάδας.
Από εκεί και πέρα, το θετικό αποτέλεσμα θέλει ο ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 στον αγωνιστικό χώρο, με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και τους Τσιρίλο-Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας. Οι Σνάουτσνερ και Λίνο θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι Τσουκαλάς και Γκαρσία θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Φωτάκης, Ίβιτς και Βιεϊρίνια θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: