Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Η εξωαγωνιστική ζωή του Πάρκερ και η πρόταση γάμου στην Μπιγιονσέ

Παίκτης του Πανσερραϊκού και με τη βούλα είναι από το βράδυ της Τρίτης ο Μπερνάρντ Πάρκερ, με τον 24χρονο επιθετικό να αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπημένους παίκτες της Νοτίου Αφρικής, με τους οργανωμένους φιλάθλους των Μπαφάνα Μπαφάνα να δημιουργούν δεκάδες ιστοσελίδες και αφιερώματα γι΄ αυτόν.Εκτός από τα αγωνιστικά του κατορθώματα και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, ο Πάρκερ έχει κάνει τους Αφρικανούς να ασχολούνται μαζί του και για κάποιες εξω-αγωνιστικές συνήθειές του.

Μία από αυτές είναι η αδυναμία που έχει στα πανάκριβα ρολόγια και στα εξίσου πανάκριβα σκουλαρίκια. Η εξωτερική του εμφάνιση είναι κάτι πάνω στο οποίο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και για το λόγο αυτό του έχει δοθεί ο τίτλος του «μετρο-σέξουαλ», τον οποίον και δεν απορρίπτει. Ο ελεύθερος χρόνος του περνάει με video games, hip hop μουσική και πολλά video clips. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει την λατρεία που τρέφει για την Μπιγιονσέ, την οποία και είπε δημοσίως ότι θέλει να παντρευτεί.

Στην Τβέντε βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2009, ωστόσο σε αντίθεση με την περσινή του χρονιά, φέτος δεν μπόρεσε να πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Μάλιστα ο ίδιος, πριν από λίγες μέρες, στην προσωπική του σελίδα στο ίντερνετ, έγραψε το εξής μήνυμα, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιθυμία του να αποχωρήσει: «What matters to me is I get game time wherever I go, but at the moment I don't think it is a done deal because Twente are talking to the Greek club. So nothing has been finalised right now but I'm on my way to Greece, so in a day or so I will know what's going to happen» (Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου, όπου και να πάω. Ακόμα δεν ξέρω αν έχει βγει κάποια επίσημη απόφαση, αλλά γνωρίζω πως η Τβέντε μιλάει με μία ελληνική ομάδα. Ακόμα τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Είμαι στο δρόμο για Ελλάδα και σε μία-δύο μέρες θα ξέρω τι θα συμβεί).

Όπως αποδείχθηκε η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα και αυτή τη στιγμή ο 24χρονος Αφρικανός πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τα “λιοντάρια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: