Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Μέχρι το 2015 στο Καμπ Νου ο Άλβες!

Τέλος στο σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Ντάνι Άλβες έβαλε την Τρίτη η Μπαρτσελόνα, ανακοινώνοντας τη επέκταση της συνεργασίας της με τον παίκτη μέχρι το 2015.

«Η Μπαρτσελόνα ανακοινώνει ότι έφτασε σε συμφωνία με τον Ντάνι Άλβες για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για άλλες τρεις σεζόν, μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2015», αναφέρει η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Το συμβόλαιο του παίκτη έληγε το καλοκαίρι του 2012 και, αν και η πρόθεσή του ήταν να παραμείνει στον σύλλογο, η καθυστέρηση των διαπραγματεύσεων τον είχε απογοητεύσει και άλλες ομάδες, με κυριότερη τη Μάντσεστερ Σίτι, είχαν ήδη εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Το κύριο πρόβλημα ήταν οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, ο οποίος ζητούσε αναβάθμιση του συμβολαίου του, όπως είχε συμβεί με τους Βίκτορ Βαλντές και Κάρλες Πουγιόλ.

Ευχαριστημένος για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων εμφανίστηκε και ο Σάντρο Ροσέλ, που σχολίασε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι «είναι μία πολύ καλή είδηση για όλους τους φίλους της Μπαρτσελόνα».

Ο αμυντικός θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο την Τετάρτη και θα φωτογραφηθεί για τα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: