Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

«Θα σας έβριζα κι εγώ!»

Με πολύ σκληρή γλώσσα μίλησε ο Σταύρος Αδαμίδης στους παίκτες της ΑΕΚ, στα Σπάτα. «Αν δεν ήμουν πρόεδρος, θα ήμουν με τους οπαδούς που αποδοκίμαζαν». Παρέμβαση Χιμένεθ και... Γιάχιτς!
«Θα σας έβριζα κι εγώ!»
Ο πρόεδρος της «Ένωσης» έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας και μίλησε στους «κιτρινόμαυρους» για την ντροπιαστική ήττα από τον Ολυμπιακό, θέτοντάς τους προ των ευθυνών τους.
Ενημέρωσε, μάλιστα, ότι άμεσα θα τους ανακοινωθεί η τιμωρία τους για το αποτέλεσμα στο Φάληρο, σχολιάζοντας ότι αν δεν ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ θα ήταν ένας από τους οπαδούς που είχαν πάει στο προπονητικό κέντρο για να διαμαρτυρηθούν
«Γράψαμε το όνομά μας με μαύρα γράμματα στην ιστορία της ΑΕΚ. Ήταν μία ήττα ντροπή που ήταν δύσκολο να ξεπλυθεί. Δεν ξέρω ακόμα κι αν το Κύπελλο μπορέσει να απαλύνει την πικρία του κόσμο. Αν δεν ήμουν πρόεδρος θα σας περίμενα και εγώ απ' έξω. Μιλούσα 4 ώρες με τους οπαδούς για να τους εξηγήσω τα ανεξήγητα και να προστατέψω την ομάδα όπως ορίζει ο ρόλος μου.
Από την μεριά μου αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν. Εντός 24 ωρών θα μάθετε το πρόστιμο που θα σας επιβληθεί. Ανασυνταχτείτε και μην κάνετε άλλη ήττα ως το τέλος της σεζόν. Να βάλετε στο μυαλό σας ότι αντίπαλοι της ΑΕΚ είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ομάδας.
Παρέμβαση Χιμένεθ-Γιάχιτς
Όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Σταύρος Αδαμίδης, τον λόγο πήρε ο Μανόλο Χιμένεθ, σχολιάζοντας ότι όλοι έχουν καταλάβει πόσο ταπεινωτική ήταν η συγκεκριμένη ήττα για την ομάδα. «Ο καθένας γνωρίζει τις ευθύνες που έχει. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε το Κύπελλο και να τερματίσουμε πρώτοι στα πλέι οφ», ανέφερε ο Ισπανός.
Τέλος, από την πλευρά των παικτών μίλησε ο... Γιάχιτς, που σχολίασε: «Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι για αυτό που έγινε, είτε παίξαμε είτε δεν παίξαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα κάνουμε τα πάντα από εδώ και πέρα να φέρουμε κάποιες επιτυχίες, να πάρουμε το Κύπελλο και να βγούμε πρώτοι στα πλέι-οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: