Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Δεν πληρώνουν κοινόχρηστα και ενοίκιο!

Ξένος προπονητής που βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2001 και ξένος ποδοσφαιριστής που ήρθε στη χώρα μας το 2010, δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς τους σε πολυκατοικία που μένουν στην Άνω Βούλα. Ποιοι είναι;
Δεν πληρώνουν κοινόχρηστα και ενοίκιο!
Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε. Θα σας πούμε, όμως, το... στόρι και βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας κάνοντας τους συνειρμούς.
Ο ένας είναι ξένος επιτυχημένος προπονητής, που βρίσκεται στη χώρα μας από το 2001. Μένει στο ισόγειο της συγκεκριμένης πολυκατοικίας στην Άνω Βούλα.
Πρόσφατα διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαχειριστή ότι τα κοινόχρηστα ήταν πολλά και πως δεν είναι διατεθειμένος να τα πληρώσει.
Μάθαμε δε, ότι όντως τα κοινόχρηστα ήταν “φουσκωμένα” τόσο διότι έκανε κρύο τον τελευταίο καιρό και κάηκε πολύ πετρέλαιο, όσο και διότι στο συγκεκριμένο διαμέρισμα που βρίσκεται στο ισόγειο της τριώροφης πολυκατοικίας “χρεώνεται” και ο κήπος.
Τα κοινόχρηστα, πάντως, δεν τα πλήρωσε και διαμαρτυρήθηκε έντονα, διότι όπως είπε έλλειπε πολλές μέρες τον συγκεκριμένο μήνα και δεν έπρεπε να του χρεώσουν τόσα πολλά.
Ο δεύτερος που είναι ποδοσφαιριστής, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας το 2010, μένει στο ακριβώς από πάνω διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας και χρωστάει ενοίκια στον ιδιοκτήτη.
Μάλιστα όταν ο τελευταίος του χτύπησε την πόρτα, η απάντηση που πήρε ήταν ότι η ομάδα του δεν τον έχει πληρώσει εδώ και αρκετούς μήνες και πως δεν μπορεί να του καταβάλει τα χρήματα.
Η κρίση, έχει χτυπήσει και τους... αστέρες τελικά.
Η πολυκατοικία, όπως είπαμε βρίσκεται στην Άνω Βούλα και συγκεκριμένα στην οδό Ηρακλειδών. Αριθμό δεν σας γράφουμε διότι τα κουδούνια, γράφουν ονόματα...
ΠΗΓΗ: www.soccerplus.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: