Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ο "Παπ" δεν νιώθει πια "σκύλος"

Καλύτερες μέρες περνάει πλέον ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στην Θέλτα, όπως δήλωσε στον ισπανικό Τύπο. Ο Ελληνας επιθετικός είχε ζητήσει να φύγει στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο λέγοντας πως αισθάνεται όπως ο σκύλος έξω από το σπίτι αλλά τώρα έχει αλλάξει γνώμη.

«Είχα χρησιμοποιήσει αυτά τα λόγια για να εκφράσω πώς αισθανόμουν. Πάντα θέλω το καλύτερο για την ομάδα μου, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που λέει τη γνώμη του ανοικτά. Ήθελα να βοηθήσω, αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω. Δεν μου αρέσει να μιλάω στον Τύπο, προτιμώ να το κάνω στο γήπεδο. Όταν όμως δεν παίρνεις ευκαιρίες, δεν ξέρεις τι να κάνεις. Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα, απλώς να παίζω. Τώρα αισθάνομαι καλύτερα. Όταν μπορείς να βοηθήσεις είναι καλό», δήλωσε ο Παπαδόπουλος». Και πρόσθεσε:
«Ο προπονητής ανέκαθεν έλεγε πως ήταν ευχαριστημένος με τον τρόπο που δουλεύω, αλλά θα ήθελα να έχω βοηθήσει την ομάδα λίγο περισσότερο. Όπως και να έχει, προσπαθώ να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει την άνοδο. Είναι όνειρό μου να αγωνιστώ με τη Θέλτα στην Primera Division. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθα στην ομάδα. Τα γκολ, αργά ή γρήγορα, θα έρθουν. Είμαι χαρούμενος με τη συμπεριφορά του κόσμου απέναντί μου και πιστεύω πως κι εκείνοι είναι ικανοποιημένοι μαζί μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: