Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Παραλίγο αποχή στον Ηρακλή

Την τελευταία στιγμή απομακρύνθηκε το ενδεχόμενο να υπάρξει αποχή στην χθεσινή προπόνηση του Ηρακλή, με ορισμένους ποδοσφαιριστές να λειτουργούν «πυροσβεστικά» στο θέμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι φροντιστές της ομάδας είχαν αποφασίσει να απέχουν από την προπόνηση. Τότε οι ποδοσφαιριστές ανέλαβαν δράση και ζήτησαν εξηγήσεις από τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Ζήτησαν να μεταβεί ο Γιάννης Τάκης στα αποδυτήρια για να ξεκαθαρίσουν οριστικά τα οικονομικά ζητήματα.

Ο Γιώργος Παράσχος κράτησε αποστάσεις από όσα συνέβαιναν , όπως επίσης και ο αρχηγός της ομάδας Τάσος κατσαμπής. Κάποια στιγμή οι ξένοι παίκτες θέλησαν να προχωρήσουν και αυτοί σε αποχή από τις προπονήσεις , αλλά τότε μέτρησε το ελληνικό στοιχείο. Με την παρέμβαση ορισμένων παικτών πάρθηκε η απόφαση η ομάδα να προπονηθεί κανονικά.

Από την άλλη μεριά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Τάκης ενημέρωσε ότι μέσα στους επόμενους δυο μήνες θα πληρωθούν κανονικά όλα τα χρήματα που τους οφείλονται.

Γενικά η κατάσταση ήταν δύσκολη και φάνηκε για ακόμα μια φορά η οικονομική στενότητα που υπάρχει στους «κυανόλευκους» λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της αδειοδότησης της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: